Schrijverij

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ingeborg Kuys Healthcare Communications slaat de brug tussen u en uw doelgroep: tussen artsen en patiënten, apothekers en cliënten, verzorgers en bewoners, tussen de medische - en farmaceutische industrie, via artsen naar patiënten. Voor jong en oud, in glans of mat, op papier met een geurtje of met een zacht velletje, in stoere neonkleuren of op een zacht transparant vel en in het Nederlands of in het Chinees. Het is ons om het even. Uw wens is ons maatwerk en wij vinden echt álles leuk om te doen.

U kunt bij Ingeborg Kuys terecht voor losse teksten of voor een mooi boek om weg te geven aan uw doelgroep, maar ook voor een persoonlijk magazine van u zelf of voor uw maatschap of onderneming. Vanaf december 2016 is er zelfs een heel speciale en unieke, zorginnovatieve kinder web app beschikbaar!

Wij schrijven voor u de tekst, maar kunnen ook een complete kant en klare oplage boeken bij u afleveren. Van schrijfwerk tot aan het drukwerk dus en alles wat daartussen zit. Maar we gaan ook nog een stapje verder: bij veel opdrachten doen wij ook de totale projectbegeleiding.
Voor ieder budget is er een passende formule. Wij leveren al boekjes vanaf € 1,00 per stuk!
U ziet, er zijn te veel mogelijkheden om deze allemaal aan u te kunnen laten zien. En maatwerk is nu een keer niet op voorhand te laten zien.

Dus, heeft u vragen of wilt u iets bespreken? Neemt u dan gerust contact met ons op en bel 053.7501469 of 06.10639513. U mag ons altijd bellen.
Uiteraard komen wij ook graag geheel vrijblijvend bij u langs om uw wensen en ideeën aan te horen en onze mogelijkheden aan u te kunnen laten zien.

 

schrijverij IKproductions